Egyéb

A Borközvetítő 2014-es megalapítása egy izgalmas és fontos lépés a borkedvelő közösség számára.
Tarts velünk és kalandozzunk együtt a borok birodalmában, ahol a borászat varázslatos tradíciója kelti életre a történeteket! Közös utunk során, az ősi borközvetítők hagyományát szeretnénk megidézni, mivel hiszünk abban, hogy egy jó üzlet megkötéséhez elegendő egy kézfogás... na meg pár pohár jó bor. 
A Borközvetítő célja, hogy összekösse a borfogyasztókat - Téged - a borászatokkal és ezáltal első kézből biztosítsa számodra a legjobb minőségű borokat. Lehetőséget teremtve a kísérletezésre és kóstolásra. Szeretnénk, ha velünk együtt osztoznál a borok iránti rajongásban! 
Közös kalandunk ugyanis egyet jelent a felfedezéssel, amikor is kapcsolódhatsz a borászatokkal, mindent megtudhatsz a nedű eredetéről, elveszhetsz az ízek világában és beleszerethetsz az egyes borok történetébe. 
Na, de kik vagyunk mi és miért csak most kezdtünk el kereskedni a borokkal? 
A lelkes fogyasztás és a borok szeretete mellett ugyanis az elmúlt 10 évben építettük a kapcsolatokat -természetesen poharazgatás közben-, tapasztalatot szereztünk, rendezvényeket szerveztünk és bort közvetítettünk. 
Célunk már ekkor is az volt, hogy a fesztiválokon és borfalvakban olyan borászatoknak biztosítsunk lehetőséget a megjelenésre, akik még ismeretlenebbek, de igazi unikumnak számíthatnak a poharadban. Mostanra már 7 ilyen partnerünk is van, aminek a száma folyamatosan nő, ahogyan az általunk közvetített palack borok száma is. (Most is, amíg ezeket a sorokat olvasod...) 
A szakmai hátteret szándékosan hagytuk a végére, ahogy a kostolósorban a testesebb tételeket is, de ne aggódj, mert 25 kereskedelmi tapasztalata garantálja, hogy a legjobb helyen vagy!
Borászati nagykereskedelmünk 2023-ban nyitott meg, saját telephellyel, ahonnan nem csak a te ajtódig, hanem közkedvelt helyekre is szállítjuk a neves borászatok termékeit. Szolgálatatásaink körét bővíti a tanácsadás, oktatás, ital kínálat összeállítása, itallap kialakítása, borhűtő és borcsapoló berendezések kihelyezése, üzemeltetése.
Itt az ideje inni valamit! Irány a shop és találd ki ma, kivel koccintasz...a mivelt, pedig bízd ránk!