Bodri Pincészet

Nézet:
Sorrend:
-10%
Bodkek022075
Igazi klasszikus, jó ivású kékfrankos, meggyes illat- és ízjegyekkel. Hosszú utóízében is intenzív gyümölcsösséget érezni. Fogyasztását 14-16 °C fokon ajánljuk a hét minden napjára. Remek kísérője lehet egy jó gulyáslevesnek, székelykáposztának vagy könnyebb grill ételeknek.
1 600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 440 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.12 - A készlet erejéig!
Rendelhető
BodBik023075
A Faluhely- és a Gurovica-dűlőkből származó alapborokból készítettük, Kékfrankos és Kadarka alapú házasítás. Rubin színű, koncentrált, mégis eleven bor, ízképében a Kékfrankos meggyessége, és a meggymag aromája uralkodik, az üde gyümölcsösséget finom csokoládés felhangok kísérik. 16-18 °C fokon kemény sajtok, egy jó brassói, erdei gyümölccsel vagy barnamártással készült vadak és marhahúsok kísérője.
1 600 Ft
Rendelhető
BodCabSav022075
A Föld egyik legelterjedtebb kékszőlő fajtája a dűlőinkben is kiváló vörösbort eredményez. A kíméletes feldolgozás és a hosszan tartó fermentáció, valamint a hordóban eltöltött idő szép egyensúlyú, illat- és zamatgazdag, harmonikus bort eredményez. Nehezebb ételekhez, gyümölcsmártással készült húsokhoz ajánljuk fogyasztását 16-18 °C fokon.
1 780 Ft
Rendelhető
BodMer022075
Borunk az évjárati hatásoknak és a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően közepesen testes, lágy tónusú, vaníliás, feketeribizlis ízvilágú, bársonyos vörösborrá vált. Tengeri halakhoz, zöldséges ételek párjaként, valamint friss sajtok mellé ajánljuk fogyasztani 16-18 °C fokon.
1 780 Ft
Rendelhető
bodmal023075
A Bodri Pincészet életében egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a grandiózus, nemzetközi fajták, mint például a Malbec, mely francia eredetű, de Argentínában nagy karriert befutott, ám Magyarországon még ritka fajta. Izgalmas kísérlet a napsütötte szekszárdi borvidéken. Intenzív illatú, közepesen testes, szilvás és a mérsékelt hordóhasználatból adódóan étcsokoládés jegyeket mutató bor.
1 778 Ft
Rendelhető
BodSy021075
A syrah egy igazi nemzetközi fajta, alapvetően a francia borászok tökéletesítették és nemesítették, eredendően két dél-francia fajtától, a durezától és a mondeuse blanche-tól származik. Különleges színű, fűszeres illatú, nem mindennapi ízélményt kínáló bor. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk, kifejezetten jó kísérője fűszeres húsoknak, akár bárányételeknek.
1 780 Ft
Rendelhető
Bodqv021075
Rubin szín, közepes intenzitású érlelt illat jellemzi borunkat, melyben a bogyós gyümölcsök jelennek meg, leginkább fekete ribizli, áfonya kis vaníliás fűszerességgel. Ízében egyensúlyban lévő bársonyos tanninok jellemzőek, közepesen testes gyümölcsös és toastos jegyekkel. 16-18 °C fokon vörös húsokhoz, fűszeres, paprikás ételekhez ajánljuk.
1 780 Ft
Rendelhető
bodoptcuv020075
A Selection sorból kiemelt önálló márkanevű csúcsbor, ami a pincészet legjobbjainak a legjobbja. Buja lekváros illat, nagy test, hosszú eltarthatóság jellemző borunkra. Fogyasztását ajánljuk az ünnepi asztalra nagyvadak mellé és nemes húsok kiegészítőjeként 16-18 °C fokon.
5 743 Ft